Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Mokkatruffels

Mokkatruffels

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur en 30 minuten wachttijdca. 1 u. en 30 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 30

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de chocolade grof. Verwarm de slagroom met de boter en de oploskoffie in een pan. Neem van het vuur en voeg de chocolade toe. Roer op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is. Zet de ganache afgedekt minimaal 1 uur en 30 minuten in de koelkast.

  2. Neem de ganache uit de koelkast en schep er met een in warm water gedompelde meloenboller bolletjes van. Rol de bolletjes door het cacaopoeder. Bewaar de truffels in een met bakpapier beklede trommel.

Per portie: 120 kcal | 7 g koolhydraten | 2 g eiwit | 9 g vet

Foto’s: Stephan van Raay Foodstyling & receptuur: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)