Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
MonChou-semifreddo

MonChou-semifreddo

In samenwerking metĀ MonChouĀ®
  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur en 15 minuten wachttijdca. 3 u. en 15 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediƫnten

Benodigdheden

  • vershoudfolie
  • bakpapier

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Rasp de pure chocolade met een grove rasp. Klop intussen in een keukenmachine de MonChou met de basterdsuiker luchtig en klop in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker lobbig. Doe de slagroom, de pure chocolade en het amandelextract bij de MonChou en klop nog een paar minuten tot een egaal en glad mengsel.

  2. Bekleed het cakeblik met huishoudfolie of bakpapier en doe de helft van het mengsel in de vorm. Lepel ā…“ van de vlaaivulling eroverheen en verdeel de rest van het MonChou-mengsel eroverheen. Strijk glad en zet minimaal 3 uur in de diepvries.

  3. Neem de semifreddo ca. 15 minuten voor serveren uit de diepvries. Snijd hem in plakken, garneer met een flinke lepel vlaaivulling, de bastognekruimels en de wittechocoladekrullen.

Per portie: 963 kcal | 91 g koolhydraten | 10 g eiwit | 61 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (6 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!