Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
MonChou-semifreddo

MonChou-semifreddo

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • en 15 minuten wachttijd en 15 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

 

Bereiding

  1. Rasp de pure chocolade met een grove rasp. Klop intussen in een keukenmachine de MonChou met de basterdsuiker luchtig en klop in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker lobbig. Doe de slagroom, de pure chocolade en het amandelextract bij de MonChou en klop nog een paar minuten tot een egaal en glad mengsel.

  2. Bekleed het cakeblik met huishoudfolie of bakpapier en doe de helft van het mengsel in de vorm. Lepel ⅓ van de vlaaivulling eroverheen en verdeel de rest van het MonChou-mengsel eroverheen. Strijk glad en zet minimaal 3 uur in de diepvries.

  3. Neem de semifreddo ca. 15 minuten voor serveren uit de diepvries. Snijd hem in plakken, garneer met een flinke lepel vlaaivulling, de bastognekruimels en de wittechocoladekrullen.

Per portie: 963 kcal | 10 g eiwit | 61 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)