Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Muntsaus

Muntsaus

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de suiker met de mosterd, de azijn en wat zout en peper in een kom. Schenk er 3 el kokend water bij en roer alles goed door elkaar tot de suiker opgelost is. Roer de munt erdoorheen en breng evt. op smaak met meer zout of azijn. Je kunt de saus in een afgesloten potje tot 1 week in de koelkast bewaren.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Elena Silcock

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)