
Noedels met boerenkool, mosterd en seitan
In samenwerking met De Vegetariërsbond
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Yvonne: "Seitan is heel veelzijdig. Maak er een burger van of verwerk het als 'gehakt' in deze noedels."
Bereiding
Verhit de olie in een ruime pan en bak er de champignons en de seitan ca. 5 minuten op hoog vuur in. Voeg de bosui en het mosterdzaad toe en bak nog 2 minuten. Zet het vuur laag en voeg de boerenkool, de mosterd en de chili-olie toe. Leg een deksel op de pan en smoor de kool in 5-6 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat kort uitlekken. Meng de noedels door het boerenkoolmengsel. Verdeel over borden en maak af met wat verse koriander.