Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Noga-pistacheroomijs

Noga-pistacheroomijs

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 5 uur wachttijdca. 5 u. wachttijd

Pistache is een heerlijke noot die perfect te gebruiken is in zoete gerechten. Bijvoorbeeld in combinatie met noga zoals in deze heerlijke ijsjes! Een superfeestelijk dessert om te serveren.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Pistache is een heerlijke noot die perfect te gebruiken is in zoete gerechten. Bijvoorbeeld in combinatie met noga zoals in deze heerlijke ijsjes! Een superfeestelijk dessert om te serveren.

Bereiding

  1. Klop in een staande mixer of met een hand mixer de slagroom, de gecondenseerde melk, de vanille en de zeezoutvlokken tot een dikke, stijve massa die in pieken blijft staan.

  2. Spatel de pistachecrĆØme en de stukjes noga erdoorheen en doe het mengsel in een diepvriesbestendige bak. Dek af en zet minimaal 5 uur, maar liever een nacht, in de diepvries.

  3. Schep het ijs in ijshoorntjes, besprenkel met extra pistachecrĆØme en bestrooi met stukjes noga.

Per portie: 1145 kcal | 71 g koolhydraten | 10 g eiwit | 91 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Helena Busiakiewicz Fotografie: Mowie Kay Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!