Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
notenbrood marleen van es

Notenbrood van Marleen van Es

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur en 10 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter op een laag vuur. Doe de noten, pitten, zaden, rozijnen, suiker en het zout in een grote kom. Voeg de boter toe en meng. Voeg de eieren één voor één toe en meng goed.

  2. Schenk het notenmengsel in een met bakpapier bekleed cakeblik. Bak het notenbrood in het midden van de oven in ongeveer 1 uur gaar. Laat het brood afkoelen voordat je het snijdt. Je kunt het notenbrood verpakt in folie in de koelkast ongeveer vijf dagen bewaren.

Dit recept komt uit het boek Oogst van Marleen van Es.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)