Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Cover voor Notenmelange met specerijen

Notenmelange met specerijen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de noten 5-10 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch: 175 °C / hetelucht: 150 °C / gas: stand 2).

  2. Pel en snipper de knoflook. Hak de rozemarijn en de tijm fijn. Fruit de knoflook in de olie en de boter. Voeg de kruiden toe.

  3. Doe de noten en de specerijen erbij en roer door. Laat afkoelen.

Per portie: 302 kcal | 4 g koolhydraten | 5 g eiwit | 30 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!