Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
oesters_titanic

Oesters Kilpatrick uit de Titanic

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Steek de oesters open en snijd aan de onderkant de sluitspier door zodat de oester los in zijn schelp ligt.

  2. 2. Leg de oesters op een ovenschaal met daarop wat grof zeezout zodat de oesters recht blijven liggen.

  3. 3. Snijd de pancetta in kleine blokjes en verdeel over de oesters. Verdeel vervolgens 3 à 4 druppels worcestersaus eroverheen.

  4. 4. Verwarm de oven voor op de grillstand en gaar de oesters ca. 5 minuten. Haal ze uit de oven en verdeel de bieslook eroverheen.

Per portie: 474 kcal | 18 g koolhydraten | 60 g eiwit | 18 g vet

Receptuur & foodstyling: Sjoerd Kleijn Foto's: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren Locatie: la-tertulia.nu

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)