
Open lasagne met asperge en krab
Gemiddeld
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Meng het krabvlees met de geraspte citroenschil, de slagroom en de dijonnaise. Voeg het citroensap, zout en peper toe. Kook de asperges in ca. 4 minuten gaar in kokend water op laag
vuur. Giet de asperges af en meng ze met een klontje boter, zout en peper.Verwarm 2 borden. Kook de lasagnevellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, leg ze op een werkblad en halveer ze tot 6 vellen. Leg op elk bord achtereenvolgens 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges, 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges en nog 1 lasagnevel. Sluit af met 3 asperges. Smelt een beetje boter en druppel het over de lasagne. Bestrooi met zout en peper en serveer.