Bereiding

  1. Meng het krabvlees met de geraspte citroenschil, de slagroom en de dijonnaise. Voeg het citroensap, zout en peper toe. Kook de asperges in ca. 4 minuten gaar in kokend water op laag
    vuur. Giet de asperges af en meng ze met een klontje boter, zout en peper.
  2. Verwarm 2 borden. Kook de lasagnevellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, leg ze op een werkblad en halveer ze tot 6 vellen. Leg op elk bord achtereenvolgens 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges, 1 lasagnevel, 1 ⁄4 van het krabmengsel, 3 asperges en nog 1 lasagnevel. Sluit af met 3 asperges. Smelt een beetje boter en druppel het over de lasagne. Bestrooi met zout en peper en serveer.

Per portie: ca. 287 kcal
14 g eiwit | 21 g vet | 11 g koolhydraten

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Foto’s: Philip Webb Styling: Polly Webb-Wilson, Olivia Wardle Foodstyling: Jennifer Joyce, Sal Henley