Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Orzosalade met artisjok

Orzosalade met artisjok

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Meng de rode ui met de rodewijnazijn en de suiker en zet opzij. Kook ondertussen de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de orzo af.

  2. 2. Voeg de olijfolie, zout en peper toe aan de rode ui. Roer de orzo, de paprika, de olijven, de artisjok en de tomaten erdoorheen. Verdeel de salade over borden. Garneer met het verse basilicum.

Per portie: 279 kcal | 25 g koolhydraten | 9 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Kate Wesson

Wat vind jij van dit recept?

4.9 / 5.0 (10 stemmen)