Paprika-gehaktschotel met feta en pijnboompitten
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Pel en snipper de knoflook. Was alle paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Verhit de olie en de boter in een grote pan en bak het gehakt en de paprika ca. 6 minuten op hoog vuur. Voeg de knoflook en het paprikapoeder toe en bak het geheel nog ca. 2 minuten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en meng hem door het gehaktmengsel. Doe het geheel in een ovenschaal.
Verbrokkel de feta en strooi hem samen met de pijnboompitten over de ovenschaal. Bak het geheel ca. 5 minuten in de oven.