Paprikarolletjes met ham en ricotta
Gemiddeld
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Laat de paprika’s uitlekken en halveer ze zodat je platte stukken paprika overhoudt. Dep de paprika’s droog met keukenpapier. Leg op ieder stuk paprika een plakje parmaham. Roer de ricotta los met het ei en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Smeer op ieder stuk paprika wat ricottamengsel en rol de paprika’s op. Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal. Bak het geheel ca. 20 minuten in de oven.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Was de spinazie en schud hem goed droog. Meng de spinazie met 1 el olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Giet de rijst af en stoom hem even droog. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over borden.
Neem de paprika’s uit de oven en verdeel ze met de spinazie over de borden.