Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Pasta met ansjovisolie en koolrabi

Pasta met ansjovisolie en koolrabi

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel en snipper de knoflook. Neem de ansjovis uit de olie en spoel ze af met koud water. Wrijf de ansjovis met de knoflook en de olijfolie fijn in een vijzel.

  2. Schil de koolrabi’s en snijd ze in blokjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin op matig vuur de blokjes koolrabi ca. 5 minuten. Giet de pasta af en meng er de ansjovisolie doorheen. Breng op smaak met peper.

  3. Serveer de pasta met de koolrabiblokjes en verdeel de rucola erover.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (8 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!