Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Pasta met ansjovisolie en koolrabi

Pasta met ansjovisolie en koolrabi

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel en snipper de knoflook. Neem de ansjovis uit de olie en spoel ze af met koud water. Wrijf de ansjovis met de knoflook en de olijfolie fijn in een vijzel.

  2. Schil de koolrabi’s en snijd ze in blokjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin op matig vuur de blokjes koolrabi ca. 5 minuten. Giet de pasta af en meng er de ansjovisolie doorheen. Breng op smaak met peper.

  3. Serveer de pasta met de koolrabiblokjes en verdeel de rucola erover.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)