Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
gehaktballetjes

Pasta met gehaktballetjes van saucijs en salieboter

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Knijp de vulling uit de saucijsjes en rol de vulling tot kleine balletjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de savooiekool fijn. Hak de olijven grof. Pel en snipper de knoflook. Haal de blaadjes van de takjes salie.

  2. 2 Bak de salieblaadjes ca. 3 minuten in de boter. Verwijder de salie en bak in deze boter de gehaktballetjes 6-8 minuten. Voeg de knoflook, de olijven en de kool toe en bak ca. 3 minuten mee. Hak de salie grof en voeg hem weer toe. Breng op smaak met zout en peper.

  3. 3 Giet de pasta af en roer hem door de saus. Serveer direct.

Per portie: 761 kcal | 78 g koolhydraten | 36 g eiwit | 9 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)