Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Pasta met groene asperges en pangrattato

Pasta met groene asperges en pangrattato

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermaal voor de pangrattato het brood met het venkelzaad en een snuf zout in een keukenmachine tot grove kruimels. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak er het brood op middelhoog vuur rondom goudbruin en knapperig in. Houd apart op een bord.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Verhit intussen de olie in een hapjespan en fruit er de knoflook, de ansjovis en de chilivlokken 1-2 minuten in of tot de ansjovis gesmolten is. Voeg de asperges toe en bak 2 minuten verder. Blus af met de wijn en kook 2-3 minuten tot de asperges beetgaar zijn.

  3. Giet de spaghetti af maar bewaar wat van het kookwater. Voeg de spaghetti samen met de parmezaan en een scheut kookwater toe aan de asperges en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper. Verdeel de spaghetti over 2 diepe borden en garneer met de pangrattato.

Per portie: 763 kcal | 79 g koolhydraten | 26 g eiwit | 32 g vet

on top. 

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)