Pasta met paprika-kaassaus
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
1. Breng water aan de kook voor de pasta. Pel en snipper de ui. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui en de paprika in. Voeg het paprikapoeder toe en bak kort mee. Voeg de slagroom, het groentebouillonblokje en 125 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Rasp de kaas. Neem de saus van het vuur en roer de kaas erdoorheen. Houd de saus warm.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Giet de pasta af en druppel er de olijfolie overheen. Bestrooi de pasta met zout en peper en verdeel hem over borden. Giet de saus over de pasta en bestrooi het geheel met de peterselie.