Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
Spaghetti alla chitarra met saus van krab, venkel en kerstomaten

Pasta met saus van kerstomaatjes

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

De witte wijn en de Parmezaanse kaas geven deze vegetarische pasta een bijzondere twist. Na dit gerecht heb je weer verse energie voor een drukke avond!

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze zacht in de olie. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in tweeën. Blus de ui en knoflook af met de wijn. Doe er ook de tomaatjes bij. Laat ca. 5 minuten zachtjes doorkoken en breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en roer hem door de saus. Serveer met de parmezaanse kaas.

Per portie: 610 kcal | 75 g koolhydraten | 26 g eiwit | 14 g vet

Fotografie: © Olive Magazine / Immediate Media Styling: Morag Farquhar Foto’s & foodstyling: Stuart Ovenden

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (5 stemmen)