Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
pastasalade met vegetarische kip en perzik

Pastasalade met vegetarische kip en perzik

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken in een vergiet. Doe de pasta in een kom en meng de  kruidenroomkaas erdoorheen.

  2. Snijd de blaadjes van de salie in dunne reepjes. Was de perziken en snijd ze in dunne partjes. Voeg de perzik en ¾ van de salie toe aan de rigatoni. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.

  3. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegetarische kip in ca. 5 minuten goudbruin. Bestrooi de vegetarische kip met de citroenschil. Verdeel de  vegetarische kip over de pastasalade en maak af met de overige salie.

Receptuur & foodstyling: Sjoerd Kleijn Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)