Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Perziken met parmaham en pecorino

Perziken met parmaham en pecorino

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op de grillstand. Snijd de perziken rondom in en draai de twee helften van elkaar. Verwijder de pit. Snijd elke helft in 4 partjes. Halveer de plakjes parmaham in de lengte. Wikkel elk partje perzik in een reepje parmaham.

  2. Bekleed een bakblik of -plaat met bakpapier en leg er de perzikpartjes op. Bedruip met wat olijfolie en zet een paar minuten in de oven, tot de parmaham mooi knapperig wordt. Neem uit de oven, rasp de pecorino eroverheen en maak af met wat versgemalen zwarte peper.

Per portie: 170 kcal | 5 g koolhydraten | 9 g eiwit | 12 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)