Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Pittige kabeljauw met wortel en mihoen

Pittige kabeljauw met wortel en mihoen

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de mihoen in een ruime kom en giet er kokend water overheen. Was de bospenen en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak er de bospeen ca. 3 minuten in.

  2. Giet de mihoen af en vang daarbij 2 el van het water op. Roer de sambal los met het water en meng het geheel door de mihoen. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Was de koriander en hak hem grof. Voeg de kabeljauwblokjes toe aan de bospeen en bak nog ca. 2 minuten. Blus af met de sojasaus en breng op smaak met peper. Serveer de mihoen met de vis en de bospeen en strooi er de koriander overheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille, Sissy Boy, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)