Polentakoekjes met bessenyoghurt
Gemiddeld
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Klop de boter met de basterdsuiker romig. Meng geleidelijk de bloem en de polenta erdoorheen en kneed kort tot een glad deeg. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat ca. 30 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Rol het deeg uit tot een dunne plak (ca. ½ cm dik). Steek met een uitsteekvorm ronde koekjes uit het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 12-15 minuten in de oven.
Was alle bessen voorzichtig en laat ze uitlekken op keukenpapier. Houd wat bessen apart. Maak op bordjes torentjes van afwisselend de koekjes en de yoghurt met de bessen. Leg de overige bessen erbij en bestrooi het geheel met poedersuiker.