Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van

Raapstelensoep met gekookt ei

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. 1 Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in kleine dobbelsteentjes. Fruit ze met de ui in de boter. Hak de raapsteeltjes grof, voeg ze toe en bak ca. 2 minuten mee. Blus af met 1 l water. Voeg de bouillonblokjes toe. Laat de soep ca. 10 minuten pruttelen op laag vuur.

  2. 2 Kook de eieren in ca. 7 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Hak de eieren grof. Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de eieren.

Per portie: 215 kcal | 11 g koolhydraten | 12 g eiwit | 14 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!