Foodies kerst
Bestel nu
Cover van

Raapstelensoep met gekookt ei

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in kleine dobbelsteentjes. Fruit ze met de ui in de boter. Hak de raapsteeltjes grof, voeg ze toe en bak ca. 2 minuten mee. Blus af met 1 l water. Voeg de bouillonblokjes toe. Laat de soep ca. 10 minuten pruttelen op laag vuur.

  2. 2 Kook de eieren in ca. 7 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Hak de eieren grof. Pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de eieren.

Per portie: 215 kcal | 11 g koolhydraten | 12 g eiwit | 14 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)