Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Radijssalade met sinaasappel en eendenborst

Radijssalade met sinaasappel en eendenborst

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. 1 Schil de groene asperges en kook ze beetgaar. Spoel ze af onder overvloedig koud water. Schaaf of snijd de radijs in dunne plakjes. Hak de koriander grof. Verwijder het vel van de sinaasappel en snijd de partjes uit.

  2. 2 Meng 3 el sinaasappelsap met de olie. Breng op smaak met zout en peper. Maak de radijs, de frisée en de asperges aan met de sinaasappeldressing. Doe er ook de koriander bij. Snijd de gerookte eendenborst in dunne plakken. Serveer met de salade.

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!