Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Radijssalade met sinaasappel en eendenborst

Radijssalade met sinaasappel en eendenborst

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Schil de groene asperges en kook ze beetgaar. Spoel ze af onder overvloedig koud water. Schaaf of snijd de radijs in dunne plakjes. Hak de koriander grof. Verwijder het vel van de sinaasappel en snijd de partjes uit.

  2. 2 Meng 3 el sinaasappelsap met de olie. Breng op smaak met zout en peper. Maak de radijs, de frisée en de asperges aan met de sinaasappeldressing. Doe er ook de koriander bij. Snijd de gerookte eendenborst in dunne plakken. Serveer met de salade.

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)