Bereiding

  1. Doe de kip in een kom en meng met de maizena, zout en peper. Verhit 1 el olie in een hapjes- of wokpan en bak er de kip in 5-6 minuten goudbruin en gaar in. Haal de
    kip uit de pan.
  2. Houd wat lente-ui achter voor de garnering. Verhit weer 1 el olie in dezelfde pan en roerbak er de overige lente-ui, de gember en de paprika in tot de paprika zacht begint te worden. Doe de kip terug in de pan en voeg de chilivlokken, de sojasaus, de honing en de bouillon toe. Roerbak nog 3-4 minuten.
  3. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Voeg de noedels en de sesamolie toe aan het kip-paprikamengsel en meng alles door elkaar. Verdeel de noedels over twee borden en garneer met de achtergehouden lente-ui.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Megan Davies