Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
romainesla met boter en zwarte peper

Romainesla met boter en zwarte peper

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de sla. Snijd de kroppen in kwarten. Was de sla in koud water en laat goed uitlekken. Was de tijm, schud hem goed droog en ris de blaadjes van de takjes.

  2. Verhit de boter met 250 ml water, het bouillonblokje en de tijm in een ruime pan. Leg de sla in de pan en stoof hem ca. 2 minuten. Breng op smaak met zout en zwarte peper.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!