Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Verhit 1 el olie in een ondiepe, ovenbestendige braadpan (ca. 24 cm Ø) op middelhoog vuur. Fruit er de prei ca. 5 minuten
    in. Voeg de kool toe en laat hem in ca. 5 minuten slinken.
  2. Voeg de boterbonen, de erwten, de bouillon, de crème fraîche, de pesto, de geraspte citroenschil en het sap toe. Breng aan de kook en kook ca. 3 minuten. Breng op smaak met zout en
    peper. Verkreukel de filodeegvellen en bedek het groentemengsel ermee. Bestrijk het deeg met 1 el olie en bestrooi met het nigellazaad. Bak in 25­30 minuten goudbruin in de oven.

Per portie: ca. 454 kcal
18 g eiwit | 15 g vet | 55 g koolhydraten

© BBC Good food / Immediate Media Receptuur: Liberty Mendez Foto’s: Tom Regester Foodstyling: Amy Stephenson Styling: Luis Pera