Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de kabeljauw ontdooien en dep droog met keukenpapier. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breek de broccoli in roosjes en kook in 8 minuten beetgaar.

  2. Snipper intussen de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de kabeljauw in blokjes. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de knoflook en de kabeljauw toe en bak de vis met een beetje peper en zout in 5-8 minuten gaar.

  3. Giet de broccoli af en laat goed uitlekken. Giet de spaghetti af, schep de crème fraîche erdoor en voeg een beetje grove peper en zeezout toe. Schep de groenten en de vis door de pasta. Garneer de spaghetti met de Parmezaanse kaas.

Fotografie: Sven ter Heide

Wat vind jij van dit recept?

4.3 / 5.0 (4 stemmen)
Uit het boek

50x lekker gezond & betaalbaar

€ 17,50
50x lekker gezond & betaalbaar