Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Salade met lente-uitjes, aardappeltjes en brie

Salade met lente-uitjes, aardappeltjes en brie

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Was de krieltjes, halveer ze en kook ze in ca. 10 minuten gaar in water met wat zout. Meng de azijn met de mosterd en klop er de olijfolie doorheen. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Giet de krieltjes af en laat ze droogstomen. Meng de helft van de dressing met de lente-ui en de krieltjes en laat het geheel ca. 5 minuten staan.

  2. Snijd de brie in blokjes. Verdeel de sla en de brie over borden en druppel er de overgebleven dressing overheen. Verdeel de aardappels en de lente-ui over de borden en serveer direct.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Eigen collectie, Subba

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!