Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Salade met lente-uitjes, aardappeltjes en brie

Salade met lente-uitjes, aardappeltjes en brie

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de krieltjes, halveer ze en kook ze in ca. 10 minuten gaar in water met wat zout. Meng de azijn met de mosterd en klop er de olijfolie doorheen. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Giet de krieltjes af en laat ze droogstomen. Meng de helft van de dressing met de lente-ui en de krieltjes en laat het geheel ca. 5 minuten staan.

  2. Snijd de brie in blokjes. Verdeel de sla en de brie over borden en druppel er de overgebleven dressing overheen. Verdeel de aardappels en de lente-ui over de borden en serveer direct.

Foto’s: Stephan van Raay
Servies etc.: Eigen collectie, Subba

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)