
Salade met scampi en mango
Eenvoudig
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Dit jaar delen we maandelijks in Foodies een mooi visrecept van Fleur de Visscher, eigenaar van restaurant The Seafood Bar in Amsterdam. Ditmaal een salade met scampi’s en mango.
Lees verder onder de advertentie
Dit jaar delen we maandelijks in Foodies een mooi visrecept van Fleur de Visscher, eigenaar van restaurant The Seafood Bar in Amsterdam. Ditmaal een salade met scampi’s en mango.
Bereiding
Mix voor de mangodressing de mango, de rode chilipeper, de munt en de koriander fijn in een blender of met een staafmixer. Voeg de azijn toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg al mixend in een dunne straal de zonnebloemolie toe, zodat er een egale dressing ontstaat.
Verhit olie in de pan en bak de scampi er in ca. 6 minuten gaar in. Meng 4 tl mangodressing met de sla en leg de sla in het midden van een bord. Leg de scampi, de mango, de avocado, de rode ui en de tomaat erop en maak af met wat kiemen. Serveer met de citroen.