Smokey portobello’s met walnootcrunch
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Bereiding
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd de stelen van de portobello’s en leg opzij. Smeer de portobello’s met een kwastje aan alle zijden in met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper
en gril ca. 5 minuten in de oven tot ze zacht zijn.Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de ui ca. 3 minuten. Hak de stelen van de portobello’s in stukken en bak samen met de champignons en een snufje zout ca. 3 minuten in de pan. Voeg de knoflook, het paprikapoeder en de tijm toe en bak ca. 1 minuut. Roer het broodkruim en de walnoten toe en bak ca. 1 minuut.
Verdeel het mengsel over de portobello’s. Zet de portobello’s terug onder de grill en gril nog ca. 5 minuten tot de vulling goudbruin kleurt. Serveer met geroosterde groenten of een frisse salade.