Bereiding

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Snijd de stelen van de portobello’s en leg opzij. Smeer de portobello’s met een kwastje aan alle zijden in met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper
    en gril ca. 5 minuten in de oven tot ze zacht zijn.
  2. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de ui ca. 3 minuten. Hak de stelen van de portobello’s in stukken en bak samen met de champignons en een snufje zout ca. 3 minuten in de pan. Voeg de knoflook, het paprikapoeder en de tijm toe en bak ca. 1 minuut. Roer het broodkruim en de walnoten toe en bak ca. 1 minuut.
  3. Verdeel het mengsel over de portobello’s. Zet de portobello’s terug onder de grill en gril nog ca. 5 minuten tot de vulling goudbruin kleurt. Serveer met geroosterde groenten of een frisse salade.

Per portie: ca. 306 kcal 11 g eiwit
19 g vet 19 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Sam Stowell Styling: Davina Perkins Foodstyling: Anna Glover