
Spaanse tortilla met chorizo
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Kom in de Spaanse sferen met deze heerlijke tortilla. Naast de klassieke basisingrediënten aardappel en ei, zit er ook chorizo in voor een licht pittige smaak. Perfect voor bij het diner, bij de lunch of als tapasgerecht!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Kluts de eieren in een grote kom en voeg de aardappel, de paprika, de ui, de chorizo, zout en peper aan toe. Schep alles even goed om.
Vet een bakvorm die in je airfryer past in met een beetje olie en doe het aardappelmengsel in de bakvorm.*
Verwarm de airfryer naar 200°C en bak de tortilla ca. 20 minuten. Dek dan de bakvorm af met aluminiumfolie en zorg dat je deze goed vastzet onder de vorm, zodat de folie niet gaat zweven.
Bak de tortilla in nog ca. 10 minuten gaar. Bestrooi voor het serveren met fijngehakte peterselie.
Het airfryerboek
€ 22,99











