Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
snelle Pasta cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de pecorino grof. Maal ook de peper grof.

  2. Giet de pasta af en besprenkel hem ruimhartig met olijfolie. Breng de pasta op smaak met de peper en de pecorino. Serveer direct.

Per portie: 688 kcal | 68 g koolhydraten | 29 g eiwit | 34 g vet

Foto’s: Stephan van Raay, Foodstyling & receptuur: Willem van Santen, Styling: Janneke Duister

Wat vind jij van dit recept?

2.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!