Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
snelle Pasta cacio e pepe

Spaghetti cacio e pepe

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de pecorino grof. Maal ook de peper grof.

  2. Giet de pasta af en besprenkel hem ruimhartig met olijfolie. Breng de pasta op smaak met de peper en de pecorino. Serveer direct.

Per portie: 688 kcal | 68 g koolhydraten | 29 g eiwit | 34 g vet

Foto’s: Stephan van Raay, Foodstyling & receptuur: Willem van Santen, Styling: Janneke Duister

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)