Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Spaghetti met boerenkool

Spaghetti met boerenkool

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Warm na een fietstocht met tegenwind op met deze herfstige pasta met boerenkool.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Warm na een fietstocht met tegenwind op met deze herfstige pasta met boerenkool.

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Leg intussen de boerenkool in een vergiet en schenk er een pan kokend water overheen. Laat uitlekken.

  2. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de knoflook en de rode peper toe en fruit ze ca. 3 minuten op laag vuur. Voeg de boerenkool toe en gaar hem ca. 4 minuten tot hij zacht is.

  3. Giet de pasta af en doe hem met 2 el van het kookvocht bij de boerenkool in de pan. Meng goed en serveer met parmezaan.

Per portie: 533 kcal | 76 g koolhydraten | 15 g eiwit | 19 g vet

Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!