Bereiding

Warm na een fietstocht met tegenwind op met deze herfstige pasta met boerenkool.

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Leg intussen de boerenkool in een vergiet en schenk er een pan kokend water overheen. Laat uitlekken.
  2. Verhit de olijfolie in een pan, voeg de knoflook en de rode peper toe en fruit ze ca. 3 minuten op laag vuur. Voeg de boerenkool toe en gaar hem ca. 4 minuten tot hij zacht is.
  3. Giet de pasta af en doe hem met 2 el van het kookvocht bij de boerenkool in de pan. Meng goed en serveer met parmezaan.

Per portie: ca. 533 kcal
19 g vet | 76 g koolhydraten | 15 g eiwit

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Peter Cassidy, Adrian Lawrence, Sam Stowell, David Munns, Maja Smend, Mike English Styling: Roisin Nield, Luis Peral,
Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce