Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.
- Pureer de paprika’s, de knoflook, de tijm en de olijfolie in de keuken machine of met de staafmixer. Voeg 2 el pijnboompitten en de peterselie toe en pureer nog kort tot een grof mengsel. Breng op smaak met zout en peper.
- Kneus de olijven met een groot mes om de pitten te verwijderen. Snijd het vruchtvlees in kwarten.
- Giet de pasta af, scheur de mozzarella in stukken en meng beide met de ajvar. Verdeel het geheel over 2 borden en bestrooi met de olijven en eventueel extra pijnboompitten.
Per portie: ca. 689 kcal
25 g eiwit | 38 g vet| 60 g koolhydraten
© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Rob Streeter Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush Illustratie: Jtiske Wedman