Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Spaghetti met tijmboter, courgette en pecorino

Spaghetti met tijmboter, courgette en pecorino

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de courgettes en snijd ze schuin in langwerpige plakken. Bestrooi de courgette met zout en laat in een vergiet ca. 10 minuten rusten. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout.

  2. Was de tijm, schud hem goed droog en ris de blaadjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Meng de tijm en de knoflook met de boter.

  3. Spoel de courgette af met koud water en dep ze droog met keukenpapier. Wrijf de courgette in met de olijfolie en gril de plakken ca. 2 minuten per zijde in een grillpan.

  4. Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Meng de boter door de pasta. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti met de courgette over borden en schaaf er de pecorino overheen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)