Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Spruitjes en papilotte

Spruitjes en papillotte met olijven, salie en knoflook

In samenwerking met Vegetariërsbond
  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Serveer de spruitjes ‘en papillotte’ met romige aardappelpuree, gegrilde halloumi en geroosterde hazelnoten.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Serveer de spruitjes ‘en papillotte’ met romige aardappelpuree, gegrilde halloumi en geroosterde hazelnoten.

Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Meng alle ingrediënten door elkaar en breng royaal op smaak met zout en peper. Leg het mengsel in het midden van een groot vel bakpapier. Vouw 2 tegenoverliggende zijdes naar elkaar en vouw ze enkele malen om zodat ze aan elkaar gevouwen blijven. Vouw nu de andere zijden enkele malen naar binnen om zodat het pakket helemaal gesloten is.

  2. 2. Leg het pakket voorzichtig op een bakplaat en zet ca. 25 minuten in de oven. De spruitjes worden nu gaar gestoomd en alle smaken blijven mooi in het pakket. Open het pakket voorzichtig aan tafel en verdeel het mengsel over 4 borden.

  3. 3 g eiwit | 15 g vet | 7 g koolhydraten

Per portie: 190 kcal | 7 g koolhydraten | 3 g eiwit | 15 g vet

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (2 stemmen)