Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
steak tartare francois geurds

Steak tartare – François Geurds

  • Gemiddeld

Altijd een succes: steak tartare. Deze keer de versie van topchef François Geurds, klaargemaakt op een Big Green Egg.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Altijd een succes: steak tartare. Deze keer de versie van topchef François Geurds, klaargemaakt op een Big Green Egg.

Bereiding

  1. Verwarm de Big Green Egg op 250°C. Rooster het vlees op het gietijzeren grillrooster heel kort op de Big Green Egg zodat het net even die flavor meepakt.

  2. Snijd het rauwe vlees brunoise (niet in de molen fijnhakken!) en meng het vlees naar smaak met wat zout, peper, tabasco, de eidooier, mosterd en worcestershire sauce.

  3. Serveer de steak tartare op een dun toastje.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)