Lees verder onder de advertentie
Sticky wings met blue-cheese dip
Gemiddeld
ca. 1 uur en 15 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 15 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
1. Fruit de ui, de knoflook en het venkelzaad glazig in 1 el olie. Laat kort afkoelen en meng er dan in een kom het paprikapoeder, de azijn, de worcestersaus, het selderijzout, de sriracha, de honing en de sojasaus doorheen. Voeg de kippenvleugels toe en meng ze goed met de marinade. Dek af met vershoudfolie en laat minstens 6 uur in de koelkast marineren.
2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Verdeel de kippenvleugels met de helft van de marinade over een bakplaat. Bak de kippenvleugels 30 minuten in de oven.
3. Meng voor de blauwekaasdip de kaas en de karnemelk in een blender tot een glad geheel. Voeg de bieslook en de worcestersaus toe en bewaar afgedekt tot het serveren.
4. Neem de kippenvleugels uit de oven en voeg de rest van de marinade toe. Verhoog de oventemperatuur (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C) en zet de kippenvleugels nog 20 minuten terug in de oven tot ze sticky zijn. Keer de kippenvleugels na 10 minuten.
5. Serveer de kippenvleugels direct met de blauwekaasdip ernaast.
Lees verder onder de advertentie