Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
stracciatelladip met pistache

Stracciatelladip met pistache en sinaasappel

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de pistachenoten fijn. Doe de stracciatella in een mooi schaaltje. Bestrooi met zout en peper, de sinaasappelrasp en de pistachenoten en besprenkel met olijfolie.

  2. Serveer de dip met diverse groenten, bijvoorbeeld geschrapte worteltjes, witlofbladeren en radijsjes.

Per portie: 151 kcal | 2 g koolhydraten | 4 g eiwit | 12 g vet

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!