Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
chinees nieuwjaar

Sweet curry beans

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de bonen schoon en blancheer ze ca. 2 minuten in kokend water met wat zout. Kook de eieren in 4-5 minuten halfhard.

  2. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Verhit de olie en bak er de ui, de rode pepers en de geraspte kokos ca. 4 minuten in. Voeg het currypoeder toe en bak nog ca. 1 minuut. Blus af met de kokosmelk en breng aan de kook op laag vuur. Laat ca. 2 minuten inkoken. Warm de bonen op in de saus en breng het geheel op smaak met ketjap. Verwijder eventueel de pepertjes.

  3. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren. Verdeel de currybonen over een schaal en leg er de gehalveerde eieren op. Strooi de pinda’s over de bonen en dien op.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)