Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Taartje met chocoladeroom

Taartje met chocoladeroom

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd de plakjes doormidden. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop de eidooier los en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bestrooi met de rietsuiker en prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak ca. 15 minuten in de oven.

  2. Rasp de chocolade. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel er de chocolade doorheen. Neem het bladerdeeg uit de oven en laat afkoelen. Schep het roommengsel op 4 plakjes bladerdeeg en leg de overige plakjes erbovenop.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!