Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Taartje met chocoladeroom

Taartje met chocoladeroom

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd de plakjes doormidden. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop de eidooier los en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bestrooi met de rietsuiker en prik met een vork gaatjes in het deeg. Bak ca. 15 minuten in de oven.

  2. Rasp de chocolade. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel er de chocolade doorheen. Neem het bladerdeeg uit de oven en laat afkoelen. Schep het roommengsel op 4 plakjes bladerdeeg en leg de overige plakjes erbovenop.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)