Tabasco-brownies
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Smelt 200 g boter en de pure chocolade au bain-marie. Neem van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Klop de eieren met de suiker en 1 tl zout wit en luchtig. Spatel het luchtige eiermengsel in 2 delen door de gesmolten chocolade. Zeef de bloem, het bakpoeder en de cacao erboven en spatel rustig door. Roer de tabasco en de helft van de melkchocolade erdoorheen. Schep het beslag in een ingevet bakblik (ca. 20×20 cm). Verdeel de overgebleven melkchocolade erover. Bak in 20-25 minuten gaar in de oven. Het beslag moet stevig zijn maar nog wel wat zacht aanvoelen.
Neem uit de oven en laat helemaal afkoelen. Snijd in blokjes en serveer.